Brændeskovvænget 64

5700 Svendborg

Denmark

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Swarovski krystaller?

Swarowskikrystaller er de fineste “krystalædelsten” fra Østrig. Krystallerne er er præcist skåret og uovertrufne hvad angår perfektion og klarhed. Swarovski krystallerne er perfekte til smykker, og smykkedesignere over hele verden vælger Swarowski-krystaller i deres smykkedesign.

Hvordan finder jeg min ring størrelse:?

Sådan finder du din ring størrelse:

Metode 1: Ved hjælp af en lineal eller en skydelære måler du den indvendige diameter i en ring du passer godt. Målet skal være i millimeter. I skemaet nedenfor kan du aflæse størrelsen af din ring. Husk at målet skal være meget nøjagtigt.

Metode 2: Du kan også tage et stykke tynd snor og lægge det rundt om fingeren så det sidder til. Du skal markere start og slut på snoren med en tusch og bagefter strække snoren ud, så du ser de to mærker. Afstanden imellem de to mærker er målet på din ringstørrelse. Hvis snoren fx er 52 millimeter, så er din ringstørrelse 52.

NB: din ring størrelse kan godt variere op til flere størrelser alt efter din hånds temperatur og tilstand.

Hvordan er jeres returpolitik?

Hvis du har fortrudt dit køb, bedes du returnere det til os. I overensstemmelse med lovgivningen i Danmark har du ret til at ophæve dit køb og få hele beløbet refunderet (ekslusiv de oprindelige forsendelsesomkostninger), inden for 14 dage efter modtagelse af ordren.

Skal jeg oprette en konto for at kunne handle?

Nej, du kan sagtens gå til betaling uden en konto.

Anbefaling

Vi anbefaler dog at du opretter en Smilla konto.

Det giver dig mulighed for at se din ordrehistorik, opdatere din modtagelse af nyhedsbreve og benytte dig af eksklusive tilbud.

Hvilke betalingsmåder er mulige?

Vi accepterer i øjeblikket følgende betalingsmåder:

  • Visa (kreditkort)
  • MasterCard (kreditkort)
  • MobilPay
Hvis jeg bestiller noget, der ikke længere er på lager, hvad sker der så med min ordre?

I meget travle perioder er det muligt at afgive en ordre på et produkt, der måske netop er blevet udsolgt. Hvis det sker, forbeholder Smilla Design sig ret til at annullere din ordre.
Vi undskylder ulejligheden.

Hvordan ændrer jeg oplysningerne i min konto?

Hvis du vil ændre oplysninger i din konto, bedes du gå til Min konto, hvor du kan ændre dine personlige oplysninger og adresse samt se dine ordrer.

Hvordan vedligeholder jeg mit smykke?

Det bedste råd vi kan give for at undgå anløbning/oxydering er følgende:

1. Undgå at sove med smykker og ure på. Om natten sveder kroppen meget og sveden kan ikke fordampe under smykket eller uret. Derfor kan man også ofte opleve at man er helt sort under uret/smykket hvis man har svedt meget.

2. Tag altid dine smykker af når du vasker hænder eller går i bad, derved undgår du at sæbe og parfume rester sætter sig i smykket.

3. Tag dine smykker af når du påføre creme, parfume m.m. 

4. Tag altid dine ringe af når der tilberedes mad, specielt når der tilberedes æg eller når der snittes løg og rodfrugter. Disse indeholder ofte store mængder svovl, som er med til at fremme oxyderingen af dit smykke.    

5. Hvis smykker ikke anvendes i perioder kan disse med fordel opbevare i lufttætte poser således at smykkerne ikke påvirkes at noget.

6. Hold dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume, da kemikalier gør at perler mister deres glans.

Forgyldte smykkers forfald

Ligesom almindelige sølvsmykker anløber forgyldt sølv også med tiden. Især sved og syre fra huden samt kontakt med tøj og dagligt brug slider på forgyldningen. Nogle personer kan slide en forgyldning af på en måned, mens andre kan have et forgyldt smykke i flere år, før der kan ses en forskel.

Da forgyldningen kun er et solidt lag guld, rosaguld eller sølv ovenpå kobberet, skal dine forgyldte smykker behandles ekstra nænsomt. Det betyder, at du skal være varsom med brugen af rensemidler og pudseklude, fordi du let risikerer at slide forgyldningen af.

Dine smykkerne skal påføres som det absolut sidste i den daglige påklædning. Parfume, make-up, hårspray, lotion og olier kan alle ødelægge overfladen på smykkerne.

Der findes ikke praktiske smykker der kan holde til hverdags brugmen der findes naturligvis smykker der kan holde lidt længere end andre.

Hvorfor ser min ædelsten anderledes ud end på produktbilledet?

Det billede af produktet, der er vist på vores webside, svarer så nøjagtigt som muligt til produktet. Alle vores smykker er håndbearbejdede – de fleste med Swarovski® krystaller, så detaljer som stenenes nøjagtige nuance kan variere en smule. Netop dette gør dine smykker unikke og specielle.