For at sikre en tryg købsoplevelse hos Smilla Design kan du her finde information om hvordan vi indsamler data, hvordan disse benyttes samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender Smilla Design’s købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre en klar gennemskuelighed.

1. Vi er dataansvarlige – Hvordan kan du kontakte os?

Smilla Design IVS
CVR-nr: 39916789
Brændeskovvænget 64,

5700Svendborg

hello@SmillaDesign.com

Ved at benytte SmillaDesign.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne
datapolitik. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig
behandling af dine personlige oplysninger.

2. Formålet og retsgrundlaget for behandlingen af dine persondata

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. SMILLA DESIGN har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

3. Kategori af personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. Modtagere eller kategori af modtagere

Det er kun virksomheden der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder. Smilla Design har retningslinjer for hvem der har adgang til disse. Udelukkende online shops ansvarlige og de pakkeansvarlige.
Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunderne med spørgsmål om levering, produktet mv.

5. Opbevaring af personoplysninger

Smilla Design opbevarer personoplysninger der registreres hos Smilla Design ApS og opbevares i fem år til økonomi mæssige sammenhæng. Hvorefter oplysningerne slettes.

Data som skal bruges til at sende en ordre, som er afsluttet hvor dataen ikke længere er nødvendig slettes efter 14 dage.

6. Retten til at trække samtykke tilbage

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.
Hvis du ønsker at modtage disse/trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på hello@SmillaDesign.com
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbage trækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.
Du kan altid få tilrettet ukorrekte oplysninger.

7. Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesregler har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

8. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet ved Smilla Design ApS videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere
varer eller serviceydelser, som du har bestilt
• forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.
For at kunne videreudvikle og forbedre SMILLA DESIGN fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos Smilla Design ApS og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en
tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Smilla Design ApS, har du altid ret til at sende os dine
indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om
dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: hello@SmillaDesign.com

Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dine online handler på vores online forretning (Sende dine varer mv.)
  • Registrere samt vedligeholde din profil
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online.
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning
  • Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

Adgang til dine oplysninger
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig.
Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på hello@SmillaDesign.com
Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.